20 januari 2007

Några bilder (2)

Bobo på en bar i St Kilda. Vi spenderade en hel dag i solen fast i skuggan och satt här och planerade kvällens middag (pastasallad med chorizo) samtidigt som barnet snackade med förbipasserande. Sen slängde han sin napp överbord. Här visste vi inte att kvällen skulle sluta med att vi åt pubmiddag eftersom våra vänner drabbats av akut magsjuka.





Den här bilden vet jag inte så mycket om annat än att det är när min man, i sällskap med 78 624 andra, kollar en endagsmatch i cricket mellan Australien och England.



Vi köpte en gåstol på billighetsvaruhuset Dimmey’s. Det går väl inte direkt i racerfart när han kör på heltäckningsmattan men när han är på fastare underlag kan han åtminstone förflytta sig bakåt.



Det här är vårt andra besök på Moonlight Cinema och Bobo leker på en filt i väntan på att ”Thank you for smoking” ska börja. Fast det vet inte han förstås. Samtidigt som solen går ner, filmen börjar och fladdermössen lämnar sina träd somnar han i sin vagn. Eller, det tog ju några turer upp och ner för gräsklädda kullar innan han väl slocknade, och efter det var jag genomblöt av svett. Förra veckans luftfuktighet gjorde att man svettades på ställen man inte trodde möjliga, t ex ovanpå ögonlocken.



På vägen hem från utomhusbion och vi gjorde några fattiga försök till ”Melbourne by night”. Eftersom vi inte fick till det med vår kamera kom vi fram till att man kan googla just Melbourne by night för att få den rätta känslan. Av precis samma anledning brukar jag sällan ta bilder på turistattraktioner, man kan ju lika gärna köpa färdiga vykort av dem som att ta taffliga bilder själv.

Missa inte nästa avsnitt: Bobo går på Australian Open. Inom kort: vi firar nationaldagen "Australia Day" utanför stan.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Alltså, Boobers och Jimsens miner på foto nr 2 - obetalbart! Vilka män du har i ditt liv raring.

Elin sa...

Härliga bilder! Junior verkar så nöjd med sin semester!

Johanna sa...

vilka jättefina bilder!

varför har jag inte hittat hit förut? :)